Husk at overholde fartgrænsen, når du kører på et el løbehjul

I længere tid har det været svært for lovgiverne at definere et el løbehjul som et køretøj. Det falder nemlig i en sjov kategori mellem cyklen og knallerten. Langt om længe har man dog udstødt nogle love omkring el løbehjul.

Dermed kan man nu sagtens køre på sit løbehjul helt lovligt. Det er dog kun lovligt at køre på sit el løbehjul hvis man overholder reglerne, hvilket siger sig selv.

En af de el løbehjul regler man skal kende til er, at man maksimalt må køre 20 kilometer i timen. Alle el løbehjul man køber kan dog kun køre op til fartgrænsen. Så med mindre man selv gør noget for at få sit løbehjul til at køre hurtigere, så vil man aldrig overstige fartgrænsen.

Et el løbehjul kan køre langt på en opladning

Mange bliver overrasket over hvor langt et el løbehjul rent faktisk kan køre på en enkelt opladning. For faktisk vil man finde ud af, at den kan køre op til 20 kilometer. De fleste kan komme på arbejde på 20 kilometer. Kommer man frem og kan se, at man ikke har så meget batteri tilbage kan man heldigvis altid blot lade sit løbehjul op inden man tager hjem fra arbejde.

Det gode ved et el løbehjul er, at man altid kan oplade batteriet. Det eneste det kræver er blot en stikkontakt og det kan man naturligvis altid finde uanset hvor man er. Det gælder både hvis man er på sin arbejdsplads, hvis man er hjemme eller hvis man er et helt andet sted.

Dermed kunne det ikke være nemmere og billigere at lade sit løbehjul op. Brug noget tid på at finde det helt rigtige løbehjul til dine behov og så ender du med at blive gladere for det.

This entry was posted in elløbehjul. Bookmark the permalink.