Hurtig og værdifulde økonomi Tips Online

I en perfekt verden, ville vi alle have en Mariah Carey-store budget til at bruge på de finere ting i livet. Ville det være rart at gå til vores penge træet og plukke en TOT af kontanter til at bruge på mad, tøj, skønhedsprodukter, rejse, du navn det? Men her i den virkelige verden vi er alt for bekendt med ét ord: besparelse. Se, elsker vi os nogle avocado toast. Men vi har gotta betale husleje, baby. Hvis du kommer i bil; Læs billigere Benzin & Diesel for at skære udgifterne til brændstoffer, og bruge min fire-trins billigere Bilforsikring system til at nedbringe forsikringsudgifter. Købe i løs vægt. Få et medlemskort til en butik som Sam’s Club, hvor du kan samle op nonperishable elementer og toiletartikler i løs vægt at spare penge.

Om det er at skifte til indkomst-baseret tilbagebetaling, konsolidere flere lån, eller et andet alternativ, der er valgmuligheder skal du kontakte din långiver og se hvad de kan gøre for at hjælpe dig. En af de hurtigste finance tips er at afhente telefonen — en hurtig opringning kunne spare masser af penge.

Næsten hver butik har en belønningsprogram med forskellige incitamenter. Derudover tilmelde belønninger kreditkort til at tjene penge tilbage til din shopping. Du kan oprette dit eget budget baseret på dine månedlige udgifter, eller gøre det endnu nemmere for dig selv og bruge en budgettering app. Mynte er en af de mest populære budgettering apps derude, men du har brug for et Budget og Wally er også gode muligheder.

Tjekke online, på lokale videresalg butikker og gennem lokale detailhandlere programmer for varer, der er lavere i pris. Du kan ofte spare et bundt ved at gå denne rute. Hvad du værdi mest vil være, hvor pengene går. Sidde og sætte dine prioriteter for din økonomi.

Dental arbejde er notorisk dyrt; en lektion bogstaveligt boret ind i dig hver gang du får en fyldning. Behavioral finance er en anden af mine faves. Behavioral finance kategorilister personal finance tips, der kan hjælpe dig med at forstå penge mere dybt og hvordan dine overbevisninger og værdier påvirker din adfærd mod penge.

Tage en del af dit budget og kun betale kontant. Jeg valgte kaffe og frokost — jeg tager ud $20 hver uge, og når det er gået, det er gået, “siger han. Skift dit realkreditlån til en bedre aftale. Kontrollere straf og skifte gebyrer først, så du kender ‘virkelige’ omkostningerne ved at skifte, men det kunne stadig arbejde billigere langsigtede. Gemme £££!

kun vaskes med koldt vand. vaskemidlet gør rengøring, ikke temperaturen af vandet. Hvis du har stærkt tilsmudsede genstande, bare sættetid dem i opvaskemiddel inden vask. Opfordrer lokale museer og forhøre sig om månedlige gratis adgangskort dage. Nogle museer annoncere en dag om måneden gratis eller for et nedsat gebyr. Andre museer tilbyder en pay-hvad-du-kan mulighed året rundt.

Kontrollere din egen salat og broccoli er ikke så kompliceret, men du skal lære at gøre det ordentligt. Besøg Star K (eller en anden pålidelig kashrut agentur)-websted ved for at lære at kontrollere din favorit frisk veggies til angreb. Hvis du har fået et ekstra værelse eller to samler støv, sidder du på en guldgrube af ekstra indtjeningspotentiale. At bringe i et par af flatmates eller tilmelding til vil Airbnb gå en lang vej mod smashing pant i de tidlige år.

Så vi er i stand til at råd til at bo på min lønseddel alene (husbond er et ophold på hjemmet forælder)-2 voksne og 4 børn på under $60k. Jeg mener, at alle skal have et budget. Budgettering kan hjælpe dig tage kontrol over din økonomiske liv, som kan hjælpe med at reducere stress og lad dig med at nå dine drømme.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.