Guide: Sådan finder du de rigtige terrassebrædder

Er det denne sommer, du skal have udskiftet dine terrassebrædder, eller skal du have lagt en tagterrasse for første gang? Når du kommer til at finde de rigtige terrassebrædder, vil du nok finde ud af, at det ikke lige er så nemt at vælge, som man skulle tro. Der er forskellige ting, der spiller ind. For eksempel farve, længde, bredde og meget mere. Alt det som man ikke lige tager højde for, når man tænker på en idyllisk tagterrasse på en varm sommerdag. Her i artiklen kommer vi rundt om nogle af de ting, du skal tage stilling til, når du skal vælge terrassebrædder.

Lav kvalitet kontra høj kvalitet

Der er ingen tvivl om, at kvalitet også spiller en stor rolle, når det kommer til terrassebrædder. Ligesom med så mange andre produkter, så får du, hvad du betaler for, når du skal købe nye brædder til din terrasse. Køber du nogle billige terrassebrædder, risikerer du, at du skal bruge alt for meget tid på at vedligeholde dem. Derfor anbefales det, at du vælger en fornuftig kvalitet. Du skal jo kunne nyde din træterrasse og ikke bruge tid på at vedligeholde den. I Danmark har vi til tider et voldsomt vejr med vind, regn og sne. Det sætter dine terrassebrædder på prøve. Derfor er det naturligvis vigtigt, at de kan stå i mod det danske vejr.

Designet på terrassebrædderne

Designet på terrassebrædder er noget, som du skal tage stilling til. Hvilket udtryk ønsker du på terrassen? Skal det være sydlandsk inspireret, eller må det godt være lidt nordisk? Der findes heldigvis terrassebrædder i mange forskellige farver, så du kan uden tvivl også finde nogle, der passer godt ind til din terrasse. Når du skal vælge farve, skal du tage højde for, om de passer til husets farve, dine møbler og ikke mindst omgivelserne. Farven spiller en kæmperolle. Er du i tvivl, så bed eventuelt om at få nogle prøver med hjem fra byggemarkedet. Det giver alligevel et meget bedre indtryk, hvis du lige kan lægge et lille stykke træ op ad muren.

Størrelsen på brædderne

Sidst men ikke mindst er det enormt vigtigt, at du får lavet nogle præcise mål på dine terrassebrædder. Hvis du ikke selv føler dig tryg ved at foretage målingerne, er det næsten bedre, at du får en fagmand ud. Det vil være ærgerligt at komme hjem med for lange eller for korte brædder. Det handler om at gøre det rigtigt første gang. Lav en god plan for projektet og skriv ned, hvad du skal bruge. Vær samtidig præcis, når du skal foretage dine målinger.

Dette var vores guide til valg terrassebrædder. Vi håber, at du har fået noget ud af den! God fornøjelse med byggeprojektet!

This entry was posted in Guides. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.