7 awesome måder at bygge store rigdom i dag

Tilsluttes et dynamisk netværk af oplysninger, mennesker og ideer, Bloomberg beslutningstagere, hurtigt og præcist leverer business og finansielle oplysninger, nyheder og indsigt i hele verden. I gennemsnit, du kan forvente at i det mindste nulpunkt, men der regner uden håndtering af afgifter og prisen spredt – og sidstnævnte er større med penny bestande. Balancen giver ikke skat, investeringer, eller finansielle tjenester og rådgivning. Du kan ikke oprette kontanter, blot ved at investere i aktiemarkedet.

Men det gælder kun, hvis du undgå fejl – og desværre, mange af dine naturlige tendenser kan alvorligt handicap din evne til at blive rig på aktiemarkedet. Hvordan man får rig er en livslang stræben for mange af os. Den nylige og fænomenale stigning på Bitcoin har føre os alle til at tro – hvis kun et øjeblik – at investere i cryptocurrency er den eneste måde at præge nogle alvorlige penge.

Investeringsselskaber tjene penge med gebyrer. Han husker også, at rige — i det mindste savviest af dem — tog denne tid til at investere i fast ejendom til lavere priser som andre dumpet deres egenskaber. Eldria Wagenaar, chef investering officer af fremsynede investeringsforvaltning, opkaldt en get-rig-hurtig tilgang som den mest almindelige investeringer fejl.

Men spørg selv de mest erfarne investor og de vil fortælle dig, at plukke den rigtige lager er ikke let. Software, der analyserer markedet og individuelle bestande på den avancerede målinger kan også være til stor gavn. … Fordi du ikke gonna gøre nogen penge at investere.

Mange mennesker vælger at vokse deres penge ved at investere i en virksomhed af en slags. “Jeg havde været tvunget til at holde dækker mine shorts, fordi jeg ikke har tilstrækkelig bedrifter i min kurtage konto til at hænge, indtil priserne begyndte at falde. Tænk over det et sekund… Investere $66.000 – og det med tiden bliver ~ $722,000; mere end 10 x den oprindelige investering.

Detaljerede oplysninger om lån sagsøgeren som kredit score og betaling historie deles med potentielle investorer. Vide noget er generelt bedre end ingenting, men det er afgørende i aktiemarkedet, individuelle investorer har en klar forståelse af, hvad de gør med deres penge.

Munger sætte dette i praksis i 2009 da han investerede kontanter reserver af kassekladden (NASDAQ: DJCO) i lagre nær bunden og er vokset nettoværdi af en gennemsnitlig sats på 30 procent årligt siden. Men enkelte investorer ofte har ikke de finansielle heft af store institutioner til at ansætte data forskere.

Historikere, økonomer og andre fortsætte med at studere Stock Market Crash i 1929 i håb om at opdage hemmeligheden til hvad startede bommen og hvad iværksat panikken. Med stemningen i landet sprudlende syntes aktiemarkedet en ufejlbarlig investering i fremtiden.

This entry was posted in Penge og finans. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.