30 penge at spare Tips til din virksomhed

En luksus ferie til Det Forenede Kongerige er ikke kun til det dybe hul sæt, sagde Nicola Butler, ejeren af bemærkelsesværdig, en London travel virksomhed med speciale i opskalere ture rundt i Storbritannien den gunstige valutakurs mellem dollaren og pundet gør det Storbritannien en mere overkommelig destination i almindelighed, og der er andre måder at have en high-end tur uden at betale high-end priser,”sagde hun. Vi talte budgettering i et nyhedsbrev i sidste måned, og jeg bad dig om at sende mig dine bedste tips til at spare et par ekstra bukke her og der. Hundredvis af du e-mailede eller tweeted dine løsninger, og mange af dem var fantastisk. Så i denne uge jeg fremhæve nogle af mine favoritter.

Sende væk og følge op på rabatter. Når du køber et produkt med en rabat, sende i form dag. Hvis du kan, fil rabat online for lettere behandling. Derefter indstille en påmindelse på din kalender til at følge op med selskabet, hvis du ikke har modtaget rabatten i en rimelig mængde tid.

Bruge 10 poser hver uge — et konservativt skøn, hvis du køber dagligvarer og andre varer til en familie på fire — og du har gemt 50 cents. Selv om det ikke måske lyder som meget, tilføjer det op til $26 i løbet af et år. Og du med til at beskytte miljøet.

En anden fantastisk måde at begynde at spare penge laver nogle forskning på hvad du betaler for din månedlige betalinger, er der måder at nedbringe disse betalinger? Jeg er alt om spare penge, så jeg tænkte jeg ville også dele hvordan jeg sparet penge på min bil betalinger. Jeg læste et blog-indlæg på AOLS walletpop forleden om et firma kaldet MoneyAisle. Det gør den online forskning for forbrugerne og har bankerne byde på os online, hvor vi får de top 3 priser at vælge imellem for auto refinansiering. Jeg gik gennem processen og endte med at spare 75 dollars om måneden på min betaling, som dybest set betaler sig min forsikring. Lige nu søgeprocessen til de bedste priser er sådan en smerte og forhandlere forsøger at få det højeste beløb i dollar, så det er en super awesome værktøj. Jeg def foreslå at tage en stab på går gennem processen, du vil blive chokeret, når du ser hvad du får som en kurs i forhold til hvad du i øjeblikket betaler eller hvad du får af andre banker/forhandlere. Håb dette hjælper også!

I en normal situation, bør hvad der foregår være højere end hvad går. Penge i mellem er, hvad du nu kalder som din opsparing. Men de fleste mennesker befinder sig i den omvendte situation, hvor de penge, der går er lavere end de penge, der går ud. Disse er de mennesker, der bruger flere penge, hvad de tjener uanset årsager.

En af de nemmeste måder at gøre billig og mættende måltider er med en crock pot. Du kan finde disse apparater for så lidt som $10-$15 på salg, og der er utallige langsom komfur opskrifter online kan du sætte de ingredienser sammen i morgen før arbejde, indstille den til at simre, og komme hjem for at finde aftensmad gjort i slutningen af dagen.

Spise billige. Mange mennesker bruger meget mere på fødevarer end nødvendigt. Mens det er nemt at glemme at være sparsommelig, når du bide i et gourmet-måltid på din favorit restaurant, kan mad-relaterede udgifter blive temmelig store, hvis de får lov at komme ud af kontrol. I almindelighed, køber i bulk er billigere i det lange løb end købe små mængder af mad – overveje at få et medlemskab på et lagersted forhandler som Costco, hvis din mad udgifter er høj. Købe enkelte måltider på restauranter er den dyreste mulighed for alle, så gør en indsats for at spise i stedet for at spise ude kan også spare dig masser af kontanter.

Være smart om ATM ture. Prøv at trække et fast beløb hver uge og holder sig til det, måde, du vil ikke være tvunget til at slå op en ikke-tilknyttede bank (og få nakket af ATM gebyrer). For at bevare overblikket, kan du opdele kontanter i kuverter — ikke blot en app — med kategorier som mad “, husleje”, og sjovt “. Når en konvolut går tom, er det på tide at stoppe udgifter i det afsnit (eller swap midler fra en anden). Betaling med kontanter vil også føle mere virkelige”end ved hjælp af et plastikkort.

Det er dog vigtigt at udvise forsigtighed, mens du bruger kuponer. Mens de kan spare dig penge, kan de også forårsage du at bruge penge på impulskøb. Husk at gøre din indkøbsliste forud for klipning dine kuponer. Dette vil sikre, at du ikke køber varer bare fordi du har en kupon. Disse ekstra Køb tilføje op hurtigt, og kan ende med at koste dig mere end du gemmer.

En af de enkleste måder at spare penge på købmand er at hente kuponen app som Ibotta eller Checkout 51 disse to apps kan du vælge kuponer og derefter, når du køber varerne, kan du scanne din kvittering og modtage kontanter tilbage for disse køb. Det tager næsten ingen tid overhovedet og apps kan bruges til enhver butik, hvor modtagelsen udskriver en beskrivelse. Den bedste del er du kan bruge begge apps på en enkelt kvittering, så jeg har både på min telefon.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.